30 Eylül 2013 Pazartesi

İstersen Donatalım Dört Bir Yanı Bayraklarla...

Antalya'nın en büyük markası Antalyaspor diyoruz ya hep. Sayalım şu koca şehirde kaç tane Antalyaspor'la özdeşleşen yapı yada simge var.

Antalyaspor Kavşağı dışında( ki herkes migros kavşağı diyor) Antalyaspor ibaresi geçen sadece tesislerimiz var. Bu sayı artmalı. Mahelle-sokak isimleri, park-bahçe isimleri de Antalyaspor'lu olmalı zamanla ki bu şehir daha fazla Sadece Antalyaspor'lu olsun .


Bir yerden başlanmalı ve küçük bir adım olsada bugün Antalyasporlular için önemli bir gün. Antalya'nın en güzel noktalarından birisi olan Konyaaltı Varyant üzerinde Antalyaspor Bayrağımız dalgalanacak. Bu günden sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi' nin bu güzel projesinin tüm Antalya'ya yayılacağını umut ediyorum. 

Bu projeyi benimseyen ve gerçekleştiren başta Sn. Mehmet AKTEKİN olmak üzere Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyor ve bu icraatlerinin bir başlangıç olmasını, büyüyerek devam etmesini diliyorum

Şanlı Bayrağımızı göndere çekmek için bütün kırmızı beyaz yürekleri saat 17:00'de  Beşiktaş maçı öncesi Antalya Müzesi karşına bekliyorum.

Bugün ilkleri yaşamak için önce Bayrağımızı dalgalandıralım sonra bjk'ye saldıralım.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder