7 Ekim 2013 Pazartesi

Serbest Kürsü | Mutluyuz ama …

İlk önce galibiyeti kutlayarak başlamak gerekir. Yürekten, sadece Antalyaspor diyen herkese uzun bir aradan sonra gelen bu deplasman galibiyeti ve üç puan kutlu olsun.
Antalyasporumuz bundan daha da büyük başarıları hak ediyor ve inanıyoruz ki elbet bir gün o beklediğimiz şampiyonluk gelecek.
Lige iyi başlamasakta son haftalarda gelen üst üste galibiyetlerle büyük sevinç içindeyiz. Ancak daha da güzel günler görebilmek için özeleştiri yapmaktan da çekinmemeliyiz.
Rizespor maçında her ne kadar galibiyet alan taraf olsakta oynadığımız futbol bilmem kaç kişiyi memnun etmiştir?
Rakip, bizim gibi bir Anadolu takımı olmasına rağmen maç boyunca çekingen oynamak takımımızdan beklemediğimiz bir oyun şekli. Sürekli baskı yiyerek oynamak skor anlamında da bizi giderek risk altına sokuyor.
Deplasmanda da olsak Rizespor gibi bir takımı baskı altına alıp oynamak ve terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncu grubunu izlemeyi daha çok isterdik. Rakibi baskı altına alan, 11 futbolcusu da sahada basmadık yer bırakmayan, doksan dakika savaşan bir takım hüviyeti taraftarın görmek istediği Antalyaspor.   Bu tarz çekingen futbolumuzu sürdürdüğümüz sürece oluşacak puan kayıpları kaçınılmaz olacaktır. O yüzden de doksan dakika saldıran, kanının son damlasına kadar mücadele eden bir Antalyaspor kaybetse bile gönlümüzde taht kuracaktır.
Her şeye rağmen güzel günler büyük Antalyaspor camiası için yakındır. Gelen güzel galibiyetler ve şampiyonluklarla dolu bir gelecek dileğiyle her zaman her yerde en büyük Antalyaspor, Sadece Antalyaspor.

Doğancan Ataş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder