12 Kasım 2013 Salı

Deplasman Yolunda

10 Kasım...
Türk Milleti, Ata'sını unutmaz. o Büyük Kahraman'ı  kimse unutturamaz. Çağlar geçse, kıyamet kopsa silinmez adı yüreklerden. 

Saat 09:05'i gösterirken yüreğinde bu ateşi hissedenler için nasıl durduysa hayat, biz de devam edemedik yolumuza. Durdurduk yolları, Atamıza saygı ve özlemimiz adına. Bir de Fatiha okuduk ruhuna...


Ruhun Şad olsun Türk Milleti'nin ATA'sı...

Sonrası yollar.

Marşlar, besteler söyleyerek çok güzel geçen bir yolculuk yaşandı. Antalyamız sen çok yaşa diye inlettik dağları. Mola( :) ) noktalarında fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedik. El emeği pankartlarımız. ( Ersan Göbelek ağabeyimizin imalatı ve Emre Oğuz Baycın'ın tasarımı. Teşekkürler)



Mola noktasında çıkagelen Alman misafirimize atkısını hediye edip iyi yolculuklar diledik. Bisiklet ile dünyayı gezen bu adamlara imranmemek elde değil. Benim için sadece ütopya :( 


Toplanma noktasına vardığımızda en az 15 otobüs, 10 volt ve birçok özel araçları gördüğümüzde sayı olarak sağlam geldiğimizi anladık. Polisin yoğun güvenlik önlemleri ve eskortu ile 15 dakika sonra Konya Atatürk Stadı'na giriş yaptık. 


Konya Stadı'nın fiziki yapısı ve güneş sebebi ile sağlıklı tribün fotoğrafı çekemedim. En az 1000 kişi tribünde yerini alan taraftarımızın İstiklal Marşı sırasında ki Türk Bayrağımız ve Atatürk posteri ile görüntüsü adeta gurur tablosuydu. Emeği geçen ve Konya'da takımını yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkürler.

Sahadan 2-0 mağlup ayrılan futbolculara bu harcadığım satır bile çok. Konuşmaya gerek yok.

Dönüş yolu kimsenin ağzını bıçak açmıyordu. Kafalarda soru işaretleri. Neden böyle? 

Havalimanında kalp krizi geçirdiği bildirilen ve halen Konya'da tedavisi devam eden Mehmet Sedef'e geçmiş olsun diyorum. Dönüş yolunda ''bu takımda sadece Mehmet Sedef'i tutmalı, gerisine yol vermeli'' yorumları sonrasında aldık haberini. Umarız çabuk atlatır. Savaşçı karakteri ile üstesinden geleceğine inanıyorum. Acil şifalar.

Antalyasporumuzu çok zor bir fikstür bekliyor. Umarım Teknik Ekip ve ruhsuz futbolcular bunun farkındadır. Aldığınız paranın hakkını verin!!!

Özellikle futbolculara karşı böyle sert tutum içerisine girilmesi yanlısı değilim ama Konya'da yürümekten aciz futbolcu topluluğu beni de çileden çıkarmaya yetti. Taraftar cebinden 2-3 günlük yevmiyesini harcasın, izin gününde saatlerce yol tepsin, sen sahada yürü ve üstüne piramitin en üst katı para al. Buna hakkın yok futbolcu kardeş. Kusura bakma gerekirse küfürüde yersin sokağada çıkamazsın.

Herşeyin bir vakti var. Zaman dolmadan aklını başına al!!!

bu aralar revaçta olan bestemizle biritelim;

Deplasman yolunda 
Çekiyoruz cefa
Hayat seninle güzel
Bırakmayız asla.




















1 yorum: