2 Haziran 2015 Salı

İstanbul Bileti


Fakirin tavuğu teker teker yumurtlarmış ittire kaktıra playoff finaline kadar geldik sonunda. Çok rahat şekilde
şampiyon olup üst lige çıkabilecekken varolsun Antalyasporumuz her zaman ki gibi bizi yine heyecansız
bırakmadı. Son haftalarda girilen hesap kitap işleri tutmadı ve playoff heyecanı sardı Antalyasporluları.

Adanedemirspor karşısında alınan 3-0 lık galibiyetin bitiş düdüğüyle beraber atmosferin etkisiyle uçak biletlerimizi aldık İstanbul için. Sonradan sonradan geldi aklımız başımıza '' Biz Antalyasporluyuz bu güven nereden geliyor da uçak bileti aldık biz'' Geçmiş yıllardan hiç akıllanmamışız demek ki, akıllanmayız da. Antalyasporumuz Real Madrid'le oynasa kazanacağız diye gideriz Madrid'e. Antalyaspor hastasıyız teşhisi var tedavisi yok.


Antalyaspor bu; kolayı zora çevirmeyi ölüye can vermeyi hep başarmıştır. Daha maçın başında ilk maçta penaltıyı gole çeviremeyen Gökhan, penaltıdan daha kolay pozisyonda topu ağlara gönderemedi belki de daha baştan bitecekken maç 90 dakikalık kabusun içinde bulduk kendimizi.

Biraz şanslı ve daha becerikli olabilsek aramıza yeni kalp hastaları katılmayacaktı dün akşam. Yine de sonu güzel bitti, güzel bir meşale yürüyüşü ve konvoyun içine attık kendimizi.  Antalyamız sen çok yaşa...

Işıklar bizi, biz Işıklar' ı özlemişiz. Darısı şampiyonluk yürüyüşüne.

Adanadenirspor' u eleştirmek benim haddime değil. Sezon içinde kendilerine haksızlık yapıldığını düşünebilir Adanalılar, ancak dün akşam bariz bir şekilde haksızlığa uğrayan Antalyaspor'du. Hurşut'un attığı dirseği daha ilk yarı takımının 10 kişi kalacağı gerçeği ne yapacak Adanademirsporlular?

Burada çiçeklerle güzelliklerle karşıladığımız insanlar, orada az sayıda da olsa armanın peşinde giden Antalyasporlulara taşlarla saldırdı ve yine benzer saldırıları saha içinde futbolcularının yaptığını izledik. Kaybetmenin verdiği üzüntüyü anlarım ancak Antalyaspor taraftarına atılan taşın izahı yok!

Adana'da takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve Sn. Menderes Türel'e teşekkür borcum var.
Ayrıca maçı tribünde arkadaşlarımızla izleyen Sn. Gültekin Gencer ve Yönetim Kurulu Üyeleri de dün akşam bizlerden bir alkışı haketti.

Ben son deplasman hakkımı İstanbul'a saklamıştım Allah'a çok şükür boşa almadık biletlerimizi.

Muratpaşa Belediyemize ve Başkan Sn. Ümit Uysal'a şehir merkezinde kurdukları dev ekran ve hazırladıkları ortam için çok teşekkür ederim. Unutulmaz bir misafirperverlik ve sorumluluk örneği oldu.

Son 90 dakika. Cuma günü İstanbul'da görüşmek üzere.

Saldır Antalyaspor


Kenan KEMANELER









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder