16 Ağustos 2013 Cuma

Yeni Antalyaspor

Antalyaspor’da geçen sezonun ardından, Hasan Akıncıoğlu ve sonra teknik direktör Mehmet Özdilek ile ekibi de istifa etmişti.

Başkanlığa Gültekin Gencer’in seçilmesiyle transfer sezonunda hareketli günler yaşandı.



Teknik Direktörlüğe Samet Aybaba getirildi. Mevcut kadronun iskeletini koruyan Antalyasporumuz, yaptığı transferlerle takımı güçlendirmeye çalıştı.

Gelenler:
 Çek Milan Baroş (Banik Ostrava), İspanyol Natxo Insa (Celta Vigo), İngiliz Anton Ferdinand (QPR), Serkan Balcı (Trabzonspor), Gökçek Vederson (Bursaspor), Saso Fornezzi (Orduspor), Onur Tuncer (Gaziantep Belediyespor), Fikret Sevilgen (Kepez Belediyespor), Ahmet Özden (Altyapı), Ömer Arslan (Beşiktaş – kiralık)



Gidenler:
Hüseyin Atalay (Karşıyaka – kiralık), Lokman Gör (Ankaraspor – kiralık), Ömer Şişmanoğlu (Beşiktaş), Deniz Aslan (Sanica Boru Elazığspor), Emre Akbaba (Kahramanmaraş Belediyespor), Mehmet Eren Boyraz (Adana Demirspor), Polat Keser (Gaziantep Belediyespor), İlyas Yılmazer (Boluspor), Ali Tandoğan (Mersin İdman Yurdu)

Taraftar:
Futbol takımında hareketli günler yaşanırken kombine bilet satışlarında artış dikkat çekti. Özellikle Ceysu Maraton biletlerinin büyük kısmının satılmış olması camiada sevinçle karşılandı. Bunun yanı sıra Adopen Kale Arkası kombine biletlerinin Delphin Hotel Yönetim Kurulu üyesi Sn. Tolga Cömertoğlu tarafından alınarak taraftarımızın kullanımına sunulacağı bilgisi geldi. Kale arkasını dolu ve coşkulu görmek harika olacak.



Geçen sezon Antalyaspor'un en büyük handikapı olan tribünlerin, bu sezon dolmasını ümit ediyorum. Maraton üst kısmı ve Rixos Tribün'ün fiyatlandırması dışında Antalyaspor Yönetimi' nin fiyat politikasını olumlu buluyorum. Umarım satışlar maçlara da yansır ve futbolun en önemli unsuru olan taraftarı coşkuyla tribünlerde görürürüz.

Camiamıza yeni bir heyecan getiren Sn.Gültekin Gencer başkanlığında; teknik kadromuza, futbolcularımıza, taraftarımıza kısacası Antalyasporumuz için ter döken, gönül veren herkese hayırlı bir sezon diliyorum.

Haydi Antalya!!!
Kayseri Erciyesspor karışısında şehrinin takımı, Akdeniz'in tek temsilcisi Antalyaspor'u yalnız bırakma.

Tarih- 16/08/2013
Saat   - 21:45

Vurduğun gol olsun #SaldırAntalyaspor



https://twitter.com/kemaneler


1 yorum: