7 Kasım 2013 Perşembe

Kalktı Göç Eyledi Yörük Beyleri


Antalya'ya  STSL de mücadale eden şehirlerin uzaklıkları malum. Antalyaspor taraftarı öyle ''hadi trene binelim, vapura atlayıverelim 1-2 saatlik yol deplasmana gidelim'' diyemiyor.  ( Bknz. Muhteşem Taraftar)  

Geçen sene Manisa'ya (430 km) 5 saatin üzerinde bir yolculuk sonunda en yakın deplasmanımız diye sevinerek deplasman yapmıştım. Hatırı sayılır bir kalabalıkla 1000 in üzerinde  taraftarımız 16 dakikalık mücadelenin sonunda sırılsıklam olarak Antalya'nın yolunu tutmuştuk :) Orada yaşananları ise ''yağmurla gelen dostluk'' olarak zaten herkes biliyor.


Bu sene yine 400 kadar taraftarımızla Eskişehir yolculuğumuz mevcut.  Sayı olarak belki az olsakta tribüncü tabiriyle ''kemik tayfa'' , Eskişehir'de güzel bir performans göstermiş ve çok kez atmosferiyle övülen Eskişehir'de ancak ıslıklanarak sesimiz bastırılmaya çalışılmıştı. Eskişehirsporlu futbolcu son dakikalarda atınca golü, bizim tribünün önüne kadar koşup göstermişti hatta bize tepkisini :) Güzel bir yolculuk, güzel bir tribün performansı sonunda 2-1 lik mağlubiyet tek olumsuz durum olarak üzmüştü bizi.



Konyaspor'un STSL ' de mücade edecek olmasından dolayı şanslı olarak görüyoruz bu yıl kendimizi zira komşumuz Konya 310 Km. uzaklığı ile bizim için bulunmaz nimet. 

Taraftar guruplarından organizasyon ile ilgili bilgilere gelmeye başladı. Ayrıntıları verelim.

07 Gençlik 10 Kasım Pazar günü saat 04:00’da Atatürk Stadı açık tribünü arkasından Konya’ya hareket ediyor. Otobüsler ücretsiz, otobüs sayısı talebe göre artacak.(Dernek lokali sabaha kadar açık)

Grup1966 10 Kasım Pazar günü saat 03:00’da Şarampol Ali Baba Çorbacı’sı önünden Konya’ya hareket ediyor. Otobüsler ücretsiz, otobüs sayısı talebe göre artacak. 

Bilet fiyatının 10TL olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Münferit  taraftarımızın da organizasyonlarını duyuyoruz. Meydan Ali Dayı Büfe önünden hareket edecek olan araçlarıyla münferitlerin de iyi bir sayı yakalayacakları aşikar.


Şehrinin ismi ve Arma sevgisi uğruna yollara düşen tüm Antalyasporlulara hayırlı yolculuklar diliyorum.


           Kalktı göç eyledi Yörük Beyleri...















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder