17 Şubat 2014 Pazartesi

Hakem Hataları(!)

Antalyaspor maçı öncesi Galatasaray Yönetimi, gece yarısı açıklamasıyla hakemleri baskı altına almaya çalışıyor belli ki. 


Hakem hatalarını(!) yakından görmek için maçları stadyumlarda izlemek aslında yeterli. Anadolu Takımları aleyhine ise özellikle o hatalar(!) televizyon özetlerinde rastlayamazsınız görüntülere. Stadyumlarda yaşamanız lazım penaltıları, içeri girdiği halde verilmeyen golleri, kart uygulamalarını, bariz amaçlı hakem facialarını.

Gs ile Antalya'da oynanan kupa mücadalesinde 3 kırmızı kart görmesi gerektiği hakem otoritelerince söylenen Gs neredeyse maçı sarı kart dahi görmeden bitirdi diyebiliriz. Riera ve Melo'nun;  futbolculuk ya da sporcu karakterini geçin insanlığa sığmayacak hareketlerine şahit olduk. Buyrun bir örnek;



Zaten mevcut ekonomik şartlar ile ülkede olmayan tribün kültürü  sayesinde siz zaten önce başlıyorsunuz maça. Bırakın bir yerlere müdahale edip avantaj sağlamaya çalışmayı. 

Futbolu artık sadece futbolcular oynasın bırakın. Bırakın hakemleri sadece maçlarını yönetsinler. Gazeteciler ve medya sadece haber yapsın, taraf tutmasın, insanları kışkırtmasın. 

Temiz futbol bizim de hakkımız. Eşit şartlar olmayacaksa ne önemi var futbolun ne anlamı var şampiyonlukların?








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder