26 Eylül 2013 Perşembe

Tam Zamanı Güzel Antalya

Değerli Antalyasporlular,
   Mağlubiyetlerin ardından yazmak, konuşmak kolay olmalı aslında. Hedefe iki futbolcu koy, olmadı Samet Aybaba'yı eleştir, baktın alamadın hızını Başkan zaten orada duruyor. Dök içini, rahatla. Ama nedense ben henüz zamanı gelmedi diyorum. Geçiş süreçleri sancılı olur, yönetimi ve hocası değişen kulüpler, ilk sezonlarında sıkıntı çeker. Türkiye'de hangi örneği alırsanız elinize, karşınıza bu gerçek çıkacaktır. Trabzonspor, Bursaspor ve Eskişehirspor'un ilk 5 hafta sonuçlarına da bakarsanız aynı tabloyu görürsünüz.


    Antalya'da bugün eleştiri, yerini intikam duygusuna bırakmış görünüyor."Siz bizim teknik direktörümüzü eleştirdiniz, şimdi düştünüz elimize" dercesine, bugün mevcutta görülen sportif başarısızlık, geçmiş dönemde eleştiriye dâhil olanlara yıkılmış görünüyor. Eski yönetimi taraftar yıktı ya sanki… O da apayrı bir konu.
   "Alın işte gördünüz mü?"den öteye geçen yapıcı eleştiriyi yapmak hepimizin en birincil görevi.
   Kongre günü bir konuşmacı kürsüden (kim olduğunu hatırlayamıyorum) "Bir Şifo bizi ne hâle getirdi Başkanım" diyerek Sn. Akıncıoğlu'na seslenmişti.
   Dün bir Şifo bizleri kırk parçaya ayırdı, bugün bunu Aybaba'nın yapmasına izin vermeyin değerli Antalyasporlular.
   5 yıldan sonra geçen sezon ZTK'de Trabzonspor'a elenene kadar bir defa dahi "Şifo İstifa" demeyen ben, yine şu an teknik direktör değişikliğinin sadece tribünlere oynayan boş bir hamle olacağını düşünüyorum. Teknik direktörler gider gelir, maç kaybedelir hatta küme dahi düşülür.
   Asıl birincil sorunumuz şudur ki; 12.000 kişilik stadımızı doldurduğumuz günlerden ne günlere geldik. Bu sene tribünlerde kıpırdanma olmasına rağmen çok geriye düştü Antalyaspor tribünü. Bu sonuçta geçmiş yönetimler ve hoca kadar elbet biz de suçluyuz. Bu suçumuzu telafi için daha ne kadar bekleyeceğiz? Benim yönetimim, senin teknik direktörün çocukluğunu bırakıp “Sadece Antalyaspor” demenin vakti gelmedi mi?
   Sahipsiz vatanın batması haktır. Sen sahip çıkarsan batmayacaktır... Başka Antalyaspor yok güzel Antalya.
   Beşiktaş maçında, kıpkırmızı bir tribünde, omuz omuza haykıralım sevdamızı. Belki de bir galibiyet değiştirecek makûs talihimizi. Hem Bjk’yi hem de bu takıma karşı olan şanssızlığımızı yenmek için omuz verelim takıma. Golü tribünden beraber atalım.Tam zamanı güzel Antalyam.

Kenan KEMANELER


1 yorum: