30 Kasım 2013 Cumartesi

Sana Kırmızı Çok Yakışıyor

Fenerbahçe karşısında geçen hafta sahada alınan mağlubiyet kadar saha dışı yaşananların da moral bozukluğu ile dolu bir hafta geçirdik taraftar olarak. Fosforlu yeşil formanın tartışmaları bitmemişken Rixos Tribünü' nde Fb taraftarlarının edindiği biletlerin bedelsiz olduğunun öğrenilmesi ile tavan yapan bu psikolojik çöküntü, Sivasspor maçına umutla bakmamızı engelliyordu.



Rakip geçen haftadan ağır yaralı olarak geldi. 4 kart cezalısının yanına önliberolarıda sakatlanınca defans bloğunu baştan aşağı değiştirmek zorunda kaldı Roberto Carlos.

Rakibin kadrosundan öte bizim ne yapacağımız merak konusuydu maçtan önce.

Malum mesai şartları bu maçı evde izlmememizi emrediyordu malasef. Kulübün uçak organizasyonu başarılı ancak maliyet maalesef ortalama bir taraftarın başedebileceği rakamlara yaklaşmıyor bile. Keşle Antalya'lı işadamları bu uçağı doldurabilse yada sponsor olabilselerdi. Sn. Başkan Gültekin Gencer'in bizlere sitem etmeyeceğini düşünüyorum taraftar olarak.

Grup 1966 ve bölge üniversitelerinde okuyan Antalyasporlulara-5 derecede takımımızı yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.

Televizyon karşısında izlemek düştü. Zaten uğuruna inanıyorum o konseptin bundan sonra deplasmana gitmesem mi? Bu zamana kadar gördüğüm deplasmanda 1 puan sadece.

Kırmızı formayla sahaya çıkan takımımız bizlere extradan forma stresi yaşatmadı. Umarım bundan sonra böyle hatalara girmeyiz. Hafta boyunca Sn. Başkan Gültekin Gencer'e taraftar bu konuda sitemini ve isteklerini iletti. Dikkate alındığına eminiz.

Gelelim maça;
Antalyaspor'un sorunu ortasaha diyoruz her fırsatta. Serkan Balcı dün Antalyaspor ortasahasını toparladı. Samat Aybaba'nın Serkan hamlesi maçın kaderini belirledi bana göre.

Mehmet Sedef ve Koray Arslan'ın sakatlıkları ile defansın sağı Deniz Barış'a kaldı. Zaman zaman açık veren bu kanatı Emre Güngör çok iyi kontrol altında tutarak ciddi bir pozisyon vermemizi engelledi rakibe. Defans hattı tam puan aldı. Umarım bu istikrar devam eder.

Bir paragrafta Musa Nizam'a açalım. Hem defansta hatasız oynadı hemde duran toplarda gol aradı nitekim buldu ama yan hakemin akıllara zarar kararı ile iptal edildi golü. Daha sonra yine denedi ama bu sefer Sivas defansı çizgiden çıkardı topu. Tebrikler Musa Nizam seni hep böyle diri ve inatçı görmek istiyor hemşehrilerin.

Dakikalar Sivas'ın plakasını gösterirken, Beşiktaş ve Eskişehir'e attığı gollerin birebir aynısını bu sefer Sivas ağlarına attı Diarra. İlk yarıda boş kaleye kafayı dokunamayan  golcü , kolay olanı atamama ama zoru başarma alışkanlığını sürdürdü. 0-1

Kalede Hakan'ın olmayışı dezavantaj gibi görünürken Fornezzi kalesinde güven verdi. Emrah'ın golünde asistin asistini yapan Fornezzi'yi tebrik etmeden geçmemek lazım,oyunu harika başlattı ve maçı koparan gol geldi. 62. dakikada Serkan, kendi yarı sahası ortasından aldığı topu rakip cezasahasına sürdü ve Emrah'a kolay pozisyonda golü yazmak kaldı. 0-2

Son dakikalara yaklaşılırken oyun disiplinini iyice yitiren Sivasspor'un verdiği açığı, Zeki'nin pasında Diarra çok iyi değerlendirdi ve İsaac'e 89.dakikada kolay pozisyonda skoru belirlemek kaldı. 0-3

Antalyasporumuz çok zor geçmesi beklenen Sivasspor deplasmanından güle oynaya dönerken hedefte Salı günü kendi evinde oynayacağı ZTK maçı Çankırıspor var. Bilet fiyatları sudan ucuz. Antalya şehrinin bu önemli mücadalede takımı yalnız bırakmayacağına eminim(!!!)

Kenan Kemaneler















1 yorum: